Fysiotherapie bij Medifit Milon Club in Waalwijk

Ons doel is om door middel van een goede samenwerking in te spelen op alle veranderingen in de gezondheidszorg en zorg op maat te bieden aan de cliënt voor zijn of haar problemen en klachten. Wij willen dit bereiken door middel van goede bereikbaarheid, toegankelijkheid, transparante kwaliteit en op de zorgvraag afgestemde kennis en therapieaanbod. Deze zorg bieden wij u met persoonlijke aandacht in een moderne en frisse praktijk binnen de muren van Medifit Milon Club. Michiel Buijs staat klaar om samen met u te werken aan het behalen van de gestelde doelen en het beantwoorden van uw hulpvraag.

Leon Rijken is algemeen fysiotherapeut, McKenzie therapeut en manuele therapeut en heeft daarnaast jarenlange ervaring in het begeleiden van sporters. Michiel Buijs is algemeen fysiotherapeut, manueel therapeut in opleiding en McKenzie therapeut. Cliënten kunnen bij ons terecht voor alle veel voorkomende klachten aan het bewegingsapparaat. Daarnaast zijn wij lid van schoudernetwerk SNZON. In onze goed geoutilleerde praktijk met oefenruimte is er voldoende mogelijkheden voor de revalidatie van langdurige klachten, opbouw van belastbaarheid en conditietraining. Eventueel in samenwerking met Medifit Milon Club.

Wilt u graag meer informatie of een afspraak inplannen? 

Bezoek voor meer informatie bezoek onze website of vul onderstaand formulier volledig in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. 


Medifit Milon Club in Waalwijk is dé plek voor individueel fitness & de Milon Cirkel. Bij Medifit Milon Club bent u verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om uw doelstellingen te behalen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Kennismaking

Gratis kennismaken

Gratis kennismaken

Ervaar Medifit Milon met de gratis proefweek fitness, start vandaag nog!

Lees meer
Milon Cirkel

Milon Cirkel

Milon Cirkel: fit in 35 minuten per training en 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool

Lees meer
Bring a friend

Bring a friend

Samen sporten wordt nu nog leuker!

Lees meer