Coronavirus (update 24 maart)

Ook na de aangescherpte regels van 23 maart blijft voor Fitness en horeca 6 april staan als einddatum. Pas wanneer dit officieel gewijzigd word lanceren wij ons (nood)plan tot 1 juni. Wij moedigen iedereen aan om in beweging te blijven en gebruik te maken van onze online mogelijkheden. Officiele wijzigingen maken wij kenbaar via e-mail. (wij verwachten binnen enkele dagen verduidelijking vanuit de overheid mbt sluiting tot 1 juni)

Vanaf heden zijn wij gesloten, de overheid heeft ons dit verplicht om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Natuurlijk staat de veiligheid van onze sporters voorop en wij staan dan ook volledig achter dit besluit. Helaas mogen we dus tot 6 april geen gebruik maken van onze accomodatie aan de Putstraat.

Wij zijn onze leden heel dankbaar voor de vele lieve reacties en steunbetuigingen die we hebben mogen ontvangen, echt bijzonder!

Wel helpen wij u graag online of telefonisch aan een persoonlijk trainingsschema, laat ons HIER weten wat uw wensen zijn.
Achter de schermen werken wij hard aan een online channel waarop u leuke korte workouts kan volgen. U ontvangt binnen 2 dagen een email met persoonlijke inlogmogelijkheden. Het belangrijkste is immers dat u fit en gezond blijft gedurende deze nare periode.

Wanneer u administratieve vragen heeft vragen wij u vriendelijk geduld te hebben, ook hierover zullen wij u spoedig informeren. Wij doen ons uiterste best om deze situatie voor iedereen zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Wij gaan er vanuit dat we u op 6 april gewoon weer mogen begroeten.

Blijf fit en zorg goed voor uzelf!

Team Medifit

Gratis kennismaken

Gratis kennismaken

Ervaar Medifit Milon met de gratis proefweek fitness, start vandaag nog!

Lees meer
Milon Cirkel

Milon Cirkel

Milon Cirkel: fit in 35 minuten per training en 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool

Lees meer
Fysiotherapie

Fysiotherapie

Last van lichamelijke klachten? Maak dan kennis met de fysiotherapeuten bij Medifit Milon Club.

Lees meer
Coronavirus (update 24 maart)

Coronavirus (update 24 maart)

Speciaal voor onze leden hebben wij de volgende oplossing...

Lees meer