Fitsnacks tv

Goed nieuws!

Speciaal voor jou als Medifitter hebben wij toegang tot een online platform voor supergave workouts. Voor jong & oud, van yoga tot H.I.T.T. trainingen, korte en lange trainingen, samen & alleen; maak kennis met Fitsnacks! En wij beloven, het is nog leuk & lekker ook;-) 

FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast &Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.

Wij hebben er als club voor gezorgd dat jij vanaf nu gebruik kunt maken van het platform. Maak een account aan via  deze link: Fitsnackstv en volg daarin het stappenplan dat je hier kunt bekijken. Na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven. De gratis toegangscode kunt u terugvinden in de nieuwsbrief van 26 maart.

Let op! Maak een account aan met het bij ons bekende e-mail adres en gebruik de unieke clubcode welke je in onze nieuwsbrief van 18 maart kunt vinden. Heb jij géén mail ontvangen met een toegangscode? Stuur dan via deze link jouw gegevens door en wij sturen je zo snel mogelijk jouw persoonlijke code toe zodat je lekker aan de slag kunt!

OPMERKING: De service is uitsluitend bestemd voor bestaande leden van onze club. Het delen van onze unieke code met niet-leden wordt niet op prijs gesteld en is bovendien strafbaar. Deel onze unieke toegangscode dus niet met derden.

Wij wensen je veel trainingsplezier met FitSnacks.TV en vinden het prettig dat we jou, ondanks de minder gunstige omstandigheden, een 24/7 online sportservice kunnen bieden. 

Laat je ons weten wat je er van vindt via onze socials of per mail? Wij blijven graag op de hoogte van jouw trainingsresultaten! 

#staymedifit

Veel plezier

Team Medifit

Gratis kennismaken

Gratis kennismaken

Ervaar Medifit Milon met de gratis proefweek fitness, start vandaag nog!

Lees meer
Milon Cirkel

Milon Cirkel

Milon Cirkel: fit in 35 minuten per training en 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool

Lees meer
Fysiotherapie

Fysiotherapie

Last van lichamelijke klachten? Maak dan kennis met de fysiotherapeuten bij Medifit Milon Club.

Lees meer
Bring a friend

Bring a friend

Samen sporten wordt nu nog leuker!

Lees meer